Trainers

Guido Gosselink

Ik ben als hoofdtrainer betrokken bij het coördineren van alle clubtrainingen. Deze trainingen worden inhoudelijk op elkaar afgestemd zodat we met alle trainers een duidelijke lijn volgen. De trainer kan daarbij zijn of haar accent aanbrengen voor de atleet op het technische gedeelte op ieders niveau.

Koos Jansen

Koos Jansen is triathlontrainer. Vaste zwem- en fietstrainer. Zelf actief op de halve Triathlon en coach voor de eredivisie.

Mirjam Leussink

Mirjam Leussink is triathlon trainer. Organisator en trainer van triathloncursus: “Start2Tri”. Zelf actief, vooral op de halve Triathlon.

Mariska Winter

Sinds 2009 actief in de triathlon, o.a. in het 1ste Divisie team. Vroeger aan wedstrijdzwemmen en handbal gedaan. In de zomer geef ik training op de woensdagen in het UT buitenbad. Daarnaast één keer in de maand op vrijdag aan de jeugd en val ik verder in waar nodig en geef ik zwemtraining bij de studententriathlonvereniging Aloha.

Saskia Bekhuis

Sinds 1991 nog steeds actief in triathlon en duathlonwedstrijden, waaronder ook nog af en toe een ere of 1e divisiewedstrijden. Ik geef zwemtraining op de maandagavond in het twentebad in Hengelo en in de zomermaanden ook op de woensdagavond in het UT zwembad

Berjan Bolks
Aert Bakker
Ilone Siers