Start2Tri 2024

Starten met je eerste triathlon!

Vind je fietsen leuk en loop je al hard, maar zie je als een berg tegen het zwemmen op? Of zwem je al goed, fietsen doe je alleen naar je werk en loop je redelijk of af en toe? Misschien zwem, loop en fiets je alledrie een beetje, maar heb je de drie nog nooit gecombineerd? Wij hebben dan een leuke uitdaging voor je!

Met onze Start2Tri train je in 8 weken naar misschien wel je eerste triathlon toe! Hoe gaaf is dat! Iedere week volg je drie trainingen onder begeleiding van onze deskundige trainers. Je zwemt, loopt en fietst en je leert hoe je wisselt tussen deze onderdelen. Er wordt naast aandacht voor techniek en conditie ook informatie verstrekt over materiaal, voeding en wedstrijdvoorbereiding.

Na de 8 weken training volgt het doel; deelname aan de 1/8ste afstand van de Rutbeektriathlon in Enschede. Deze triathlon wordt georganiseerd door onze eigen club en vindt plaats rondom en in de recreatievijver het Rutbeek.

Gedurende de weken van training maak je deel uit van je eigen groep Start2tri-ers. Zo kun je delen met elkaar en gezamenlijk als groep deze fantastische uitdaging aan gaan!

Om aan deze cursus te kunnen deelnemen hoef je niet over een uitgebreide conditie te beschikken, maar ben je wel gezond en heb je voldoede basisconditie. Daarnaast heb je een racefiets(met goed functionerende remmen), een helm, een zwemdiploma en kun je (hard-)lopen.

Kosten: 100 euro pp.

De Start2Tri is inclusief:

8 weken lang, 3 trainingen per week (zwemmen, fietsen, lopen) – start 30 juli 2024

Trainen in een eigen groep onder begeleiding van ervaren trainers

Deelname aan de Rutbeektriathlon op 22 september 2024, 1/8ste afstand

Informatieochtend 22 juni
Heb je interesse, misschien twijfel je nog of heb je vragen? Kom geheel vrijblijvend naar onze informatieochtend!
Je krijgt hier alle info over deelname aan het programma en de triathlon. Ook kun je hier alle vragen stellen die je mogelijk hebt.
Meld je wel even aan, als je wil komen. Dan weten we hoeveel koffie we moeten zetten😉
Aanmelden voor de informatieochtend kan via deze link(?)
Waar: Spinnerij Oosterveld, Rigtersbleek-Zandvoort 10-2.20, te Enschede

Heb je andere vragen die niet kunnen wachten of van andere aard, neem dan gerust contact met ons via onderstaand emailadres.

Superleuk als je er bent!
Tot de 22ste!

De organisatie Start2Tri
Mirjam Leussink
Gerard Koning